Sla navigate over

Aankondiging: Amsterdam 750's vernieuwde website is live!

21 maart 2024

Welkom op onze vernieuwde website! Vandaag is onze vernieuwde website de lucht ingegaan. Met grote dank aan het Amsterdamse creatieve digitale bureau Lama Lama.

Slinger, confetti en dansende letters

Het kleurige lint door de website is de 750 slinger, het ontwerp dat straks door de hele stad zichtbaar zal zijn. En voor iedereen beschikbaar is via de gratis 750 slingertoolkit. De confetti (klik, klik) en dansende letters maken er een nog groter feestje van.

Blijf op de hoogte

De informatie op de pagina’s voor organisatoren, ondernemers en bewoners vullen we continu aan. Daarnaast houden we iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voorbereidingen van Amsterdam 750. Via onze nieuwsbrief ontvang je regelmatig updates met nieuwsartikelen die op deze website verschijnen. Inschrijven kan onderaan de pagina.

Agenda

De plannen voor Amsterdam 750 worden steeds concreter en regelmatig vinden er al activiteiten plaats als opwarmer richting het Jubileumjaar. De data zijn verzameld op de agenda-pagina. Check ook de I amsterdam Uitagenda waar straks alle exposities, voorstellingen, concerten, feestjes, podwalks, kinderactiviteiten, lezingen en nog veel meer in één overzicht samenkomen.

Tips?

Mis je iets op deze website, heb je vragen of tips? We zijn benieuwd! Laat het ons weten via het contactformulier.