Sla navigate over

Café 749: Orkater brengt muzikale ode aan de stad

01 februari 2024

Op 11 april gaat de locatievoorstelling Café 749 van muziektheatergezelschap Orkater in première. In aanloop naar de viering van Amsterdam 750 wierp de vraag zich op: hoe vier je eigenlijk de verjaardag van je stad, en wie nodig je daar voor uit? De voorstelling wordt speciaal gemaakt voor de viering van Amsterdam 750, door onder andere Geert Lageveen, Leopold Witte, Jip van den Dool, Jouman Fattal, Cripta Scheepers, het Amsterdams Andalusisch Orkest en een groep musicerende Amsterdammers.

Orkater brengt met deze voorstelling een muzikale ode aan de stad en tevens een eerbetoon aan de oud Amsterdamse wethouder Monne de Miranda. De première is op donderdag 11 april 2024 in de Centrale Markthal in Amsterdam, omgetoverd tot Café 749. De kaartverkoop is gestart.

Thema avonden

Samen met Pakhuis de Zwijger worden in het pakhuis avonden georganiseerd over het thema van de voorstelling : De stad van de toekomst . Te bezoeken op 29 februari, 29 maart en 25 april. Lees hier alles over de voorstellingen en kaartverkoop van Orkater.

Kaartverkoop