Sla navigate over

De toekomst van Amsterdam. Neem deel aan het gesprek!

18 maart 2024

Amsterdam 750 jaar is een mooi moment om samen te reflecteren. We vieren wat we hebben bereikt in 750 jaar en we kijken vooruit naar de toekomst. Verschillende initiatiefnemers organiseren in het jubileumjaar een evenement over de toekomst. Zo vinden er ook gratis ‘socratische dialogen’ plaats. Een bijzondere manier van samen in gesprek gaan.

De afdeling Innovatie van de gemeente Amsterdam faciliteert Socratic Design Dialogen om gezamenlijk en praktisch te filosoferen over een gewenste, hoopvolle en bruisende toekomst. Deze dialogen vinden gedurende het jubileumjaar plaats in de hele metropoolregio, waarbij het resultaat ervan wordt gepresenteerd tijdens de Toekomst Tiendaagse in juni 2025. Benieuwd wat dat inhoudt? Je kunt de eerste sessie bijwonen op 4 april aanstaande in de Embassy of the Free Mind. Deelname is gratis.

Contact

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd, maar komt 4 april niet uit? Stuur dan een e-mail naar Zeger Schavemaker, z.schavemaker@amsterdam.nl. Hij zal je meer informatie geven en je op de hoogte houden van toekomstige evenementen.

Reserveer gratis tickets