Sla navigate over

Rabobank ondersteunt jubileumviering van Amsterdam als Maatschappelijke Partner

06 juni 2023

Tijdens een bijeenkomst op 6 juni in Podium Mozaïek is bekend gemaakt dat de Rabobank Officieel Maatschappelijk Partner wordt van de viering van het jubileumjaar Amsterdam 750.

“We willen dat het een viering wordt voor alle Amsterdammers, uit alle stadsdelen,” vertelt Erik Versnel, directeur Rabobank Amsterdam. “De stad viert een groot jubileum,  en we zijn trots dat onze ledenraad heeft besloten een forse bijdrage te leveren aan de viering, met als doel meer kansengelijkheid. Daarvoor zetten we graag onze kennis, netwerk en natuurlijk financiële middelen in.” Als onderdeel van het partnership steunt Rabobank tevens de Stichting Amsterdam 750, die initiatieven op buurt- en wijkniveau helpt mogelijk te maken, en Mensen Maken Amsterdam, de koepel van buurtfondsen.

Sietse Bakker, programmadirecteur Amsterdam 750. “Ik vind het bijzonder dat Rabobank haar liefde voor de stad en de regio kracht bijzet door zichtbaar bij te dragen aan een memorabel jubileumjaar. Een viering die nieuwe verbindingen in de stad mogelijk maakt. We zijn ontzettend trots dat Rabobank hieraan bijdraagt en hopen natuurlijk ook dat dit andere bedrijven inspireert om voor dit bijzondere jubileumjaar iets extra’s te doen voor de stad en de Amsterdammers.”

Sponsor worden

Amsterdam 750 vieren we samen. Daarom doet Amsterdam een beroep op bedrijven om deze viering mede mogelijk te maken. Amsterdam 750 biedt daarom een passende sponsorpropositie voor het jubileumjaar.

Sponsor worden