De Grote Amsterdam Quiz: meld jouw team nu aan!

Dit jaar wordt tussen 1 en 15 oktober De Grote Amsterdam Quiz gespeeld, bij meer dan 85 locaties in de stad. Aanmeldingen kunnen tot eind september worden ingestuurd, dus bekijk de lijst met locaties, meld jouw team aan, en misschien gaan jullie dan wel de geschiedenis in als échte Amsterdamexperts!

Gedurende de hele maand september kunnen teams zich aanmelden voor de voorronden van De Grote Amsterdam Quiz. Dit kan bij één van de maar liefst bijna 90 locaties! Met buurthuizen, restaurants, cafés, bibliotheken en verzorgingshuizen en vele andere horeca en culturele instellingen die meespelen, is er altijd wel een locatie waar jij en jouw team je kunnen opgeven. Hier kunnen jullie laten zien hoeveel kennis jullie van Amsterdam hebben én kans maken op eeuwige roem als échte Amsterdamkenner! Met een grote variatie aan vragen is de kans heel groot dat, onafhankelijk van jouw interesses of leeftijd, jouw kennis van grote waarde is!

Heb jij zin in een gezellige avond met vrienden of familie, jouw kennis van Amsterdam eens goed te testen, en de verjaardag van de stad mee te vieren?

Vind een locatie bij jou in de buurt en meld je aan!