De Grote Amsterdam Quiz

Wat is de langste straat van Amsterdam? Wat gaat er op een broodje halfom en wat weet jij van Amsterdamse muzikanten? Als deze vragen een belletje doen rinkelen, dan is de Grote Amsterdam Quiz iets voor jou!

De Grote Amsterdam Quiz bestaat uit voorrondes op ruim 90 locaties in de stad. Die vinden plaats tussen 1 en 15 oktober 2023 (datum verschilt per locatie). Je kunt je nu met je team (4 personen) gratis aanmelden via bovenstaande knop. Per locatie mag het winnende team door naar de finale, die op 27 oktober 2023, de verjaardag van de stad, zal plaatsvinden in H’ART Museum (voormalig Hermitage) en live zal worden uitgezonden op AT5. Hier zijn mooie prijzen te winnen! Daarnaast verdien je uiteraard eeuwige roem als Amsterdam-kenner van het jaar.

Over ruim 2 jaar bestaat Amsterdam 750 jaar. De komende jaren organiseren we deze quiz elk jaar in oktober. Zo werken we toe naar de 750e verjaardag van Amsterdam in 2025.

Organisatoren
De Grote Amsterdam Quiz is een initiatief van amsterdam&partners, AT5, Ons Amsterdam, OBA, Amsterdam 750 en de Gemeente Amsterdam, met dank aan alle deelnemende locaties.

Krijg je geen genoeg van quizzen? Kijk dan ook eens naar cafés in Amsterdam die het hele jaar een pubquiz organiseren. Je vindt deze op: PubQuiz Amsterdam 2023: Dit zijn de 32 quizzen in A’dam