Sponsor worden?

Amsterdam 750 mede mogelijk maken

Het Programmabureau Amsterdam 750 van de gemeente Amsterdam gaat actief op zoek naar sponsoren voor het jubileumjaar 2024-2025.

Het Programmabureau Amsterdam 750 van de gemeente Amsterdam gaat actief op zoek naar sponsoren voor het jubileumjaar 2024-2025. De gemeente roept geïnteresseerde ondernemers en bedrijven die in Amsterdam actief zijn om zich bij het Programmabureau te melden.

“Amsterdam is de trotse thuisstad van tal van bedrijven, groot en klein. De stad heeft veel aan die ondernemerszin te danken, tegelijkertijd profiteren bedrijven volop van wat Amsterdam hen te bieden heeft,” zegt Sietse Bakker, programmadirecteur Amsterdam 750. “We hopen dat zij hun liefde voor de stad kracht willen bijzetten door zichtbaar bij te dragen aan een memorabel jubileumjaar. Een jaar voor alle Amsterdammers en iedereen in de rest van Nederland die de stad een warm hart toedraagt.”

Officieel Partner

Het Programmabureau Amsterdam 750 biedt een passende sponsorpropositie voor het jubileumjaar. Bedrijven die zich met hun merk aan het jubileumjaar verbinden mogen zichzelf het hele jaar lang presenteren als Officieel Partner en gebruik maken van een partnerlogo. Ook zijn zij tijdens het jubileumjaar op verschillende plekken en momenten zichtbaar in de communicatie over Amsterdam 750.

Vrijblijvend melden

Geïnteresseerde ondernemers en bedrijven kunnen zich vrijblijvend melden bij het Programmabureau Amsterdam 750 via de contactpersoon onderaan deze pagina. Afhankelijk van interesse volgt mogelijk later dit jaar nog een ronde. Via diverse kanalen benadert het Programmabureau ook bedrijven en ondernemers om de sponsormogelijkheden rondom het jubileumjaar onder de aandacht te brengen.

Sponsorinkomsten

Op 27 oktober 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. En dat viert de stad groots, een jaar lang. Dankzij de inkomsten uit sponsoring kunnen initiatieven in het kader van het jubileumjaar aanvullend worden gefinancierd. Denk bijvoorbeeld aan projecten in de sport, het onderwijs, kunst en cultuur, maar ook feestelijkheden rondom de verjaardag van de stad.

Richtlijnen

Bedrijven/merken/producten waarvoor wettelijke beperkingen gelden, zoals geneesmiddelen en tabaksproducten, zijn uitgesloten van sponsoring. Ook bedrijven, merken en producten die niet of niet voldoende aansluiten bij de kernwaarden van Amsterdam 750 kunnen worden uitgesloten van sponsoring.

Contactpersoon

Voor vragen over sponsoring van het jubileumjaar Amsterdam 750 kunt u terecht bij Petra Meijerhof, fondsenwerver Programmabureau Amsterdam 750.

Tel. 06 41350855 of  e-mail, p.meijerhof@amsterdam.nl