Sla navigate over

Mede mogelijk gemaakt

Ontdek de drijvende krachten achter Amsterdam 750 - onze sponsoren en partners. Deze bedrijven en organisaties maken het jubileumjaar mede mogelijk en dragen bij aan de viering van de rijke geschiedenis en veelbelovende toekomst van Amsterdam.

Sponsor worden?

We vragen partners uit het bedrijfsleven, fondsen en andere organisaties om activiteiten (mede) mogelijk te maken voor de stad, door middel van sponsoring en/of donatie. Denk bijvoorbeeld aan projecten in de sport, het onderwijs, kunst en cultuur, maar ook activiteiten zoals het Feest Op de Ring en de 750e verjaardag zelf. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Petra Meijerhof, via email: p.meijerhof@amsterdam.nl of tel. 06-41350855.

 • Heineken

  De Amsterdamse bierbrouwer die al meer dan 150 jaar verbonden is met de stad is trotse hoofdsponsor van Amsterdam 750. Met de steun, kennis en ervaring van Heineken worden de hoogtepunten van Amsterdam 750 naar het hoogste niveau gebracht. Samen maken we er een bruisend en gezellig jaar van.

 • Rabobank

  Rabobank wil dat Amsterdam 750 een viering wordt voor alle Amsterdammers. Ze zetten graag hun steun, kennis en netwerk in met als doel kansengelijkheid. Als onderdeel van het partnership steunt Rabobank ook de Stichting Amsterdam 750, die initiatieven op buurt- en wijkniveau helpt mogelijk te maken, en Mensen Maken Amsterdam, de koepel van buurtfondsen.

 • Oba

  Ook de OBA verbindt zich aan het jubileumjaar als maatschappelijk partner. Samen maken we Amsterdam 750 nog toegankelijker via het vestigingennetwerk van de OBA, zodat het jubileumjaar voor jong en oud altijd dichtbij is. De OBA biedt haar locaties, kennis, mensen en netwerk aan om het verjaardagsprogramma in de buurten te realiseren. Met activiteiten, mini-exposities en een uitgestoken hand aan initiatiefnemers uit de stad.

 • GVB

  Onze mobiliteitspartner, GVB, verdient een speciale vermelding voor het bijdragen aan de bereikbaarheid van Amsterdam 750. Met hun inzet voor duurzaam openbaar vervoer zorgen ze ervoor dat iedereen kan deelnemen aan de festiviteiten. Dank aan GVB voor het faciliteren van een vloeiende en inclusieve jubileumviering.

 • AT5

  AT5, onderdeel van de Publieke Omroep Amsterdam en al ruim dertig jaar de Amsterdamse lokale publieke omroep, sluit aan als mediapartner. Dankzij deze mooie samenwerking komt het jubileumjaar straks nog beter de huiskamers in, via televisie én de populaire online platformen.